Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Pluggtips och första dagen som anställd på Nathalie Schuterman ( heh)

23:37 | December 17, 2018

Hej, Tompa spelar fifa och jag ligger i sängen mätt efter en tvättäkta svenne taco middag. Jag antar att vardagen är tillbaka nu? Konstigt hur ena livet är jag i Paris, ensam och pluggar på ett universitet med massa internationella kompisar och andra stunden packar jag varor i mammas lagar, handlar på matpunktse ( förövrigt såå bra) och bestämmer helgs planer redan en måndag med min kompisar. Älskar dessa konstraster i livet. Helgen var väldigt lyckad, i fredags färgade jag håret, eller snarare tonade. Sen studsade jag kring de frysta Östermalms gatorna, glädjandes över hur snygg jag var i håret, hur snygg jag var? Ni förstår känslan efter man varit hos frisören. Man känner sig oslagbar. Mötte tom hos våra vänner där vi drack 2 glas vin och sen gick på en jul drink. På lördagen studsade jag upp 08, jag vaknar alltid super tidigt när jag druckit alkohol men en sån stark kemisk ångest- som jag inte kan sätta fingret på, detta resulterade i att jag gick till Valhalla bageriet och köpte frukost och sen saft på bondens marknad i Tessin parken.

Vid 14 gick jag till Hedda på julmys och sen fortsatte kvällen vidare med lika spektakel, var hemma vid 02, och tom kom hem lite därefter med en stor order från Max. I söndags åt jag frulle med paps och sen kollade tom och jag film hela eftermiddagen. Måndagen kom med snabba steg och idag jobbade jag min första dag i butiken. Kändes lite konstigt, för allt var så nytt, även om jag vet in och ut på det stället, stod upp och packade för det mesta ordrar. Imorrn ska jag nog stå mer i butiken och sälja!

Angående pluggtips som jag såg att ni frågade mig om; för det första har jag aldrig varit en pluggis, jag har jätte svårt att koncentrera mig. Blir rastlös och slutar med att jag skrollat instagram i 2 h. Men jag har kommit på lite triks kring min akademiska resa. För det första, gör allt i tid, om du har en uppsats om 3 veckor, börja skriva dagen du får den, slarvskriv men skriv, det här hjälper så mycket, inse att betygen spelar stor roll men att lärarna är bara människor dem med, sitt längst fram lyssna och fråga, dem behöver uppskattning och intresse så som vi behöver det. Genom att visa nyfikenhet och ställa frågar, lär du dig mer samtidigt som du får extra guldstjärna att du är en aktiv och engagerad elev. Sist men inte minst, skolan är en pain in the ass ( ursäkta uttrycket) och jag vet hur jobbigt det kan vara. Men försök inse hur viktigt den är, köp en almanacka och färgade pennor om det hjälper dig bättre och viktigast av allt sätt dig i en miljö där du inte blir störd. Jag älskar kungliga biblioteket i Humlegården, som att vara i en Harry Potter film.

 

Nu har Tom spelat klart, så jag ska knappa klart här. Här kommer lite bilder från veckan, Puss och kram!

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Pluggtips och första dagen som anställd på Nathalie Schuterman ( heh)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du tips på skor/boots som man kan ha till en ganska petite och glittrig nyårsklänning om man inte vill ha klackar?

  Reply
 • Vart är de overknee bootsen du hade på din story med bomull på foten?

  Reply
 • Hej Chloè!
  Kunne du blogget om dine top 10-beauty favs? Trenger tips til ny makeup och skincare🎅🏽🎅🏽🎅🏽

  Reply
 • Hej Chloé!
  Vill verkligen säga att jag tycker du verkar som en grym tjej med bra värderingar och “skinn på näsan”! Dessutom är du verkligen jätte snygg! Jag undrar om/hur många gånger i veckan du tränar och vad isf och om du äter på något speciellt sätt?

  Reply
 • Heejj! Skulle vara super najs om du kunde komma med lite tips på snygga och prisvärda hoodies och snygga outfits till afterski :))

  Reply