Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Printworks

13:21 | December 14, 2018

Hej hörrni, hoppas allt är bra med er, är hemma i Stockholm och älskar livet!

Jag har ett jätteroligt samarbete just nu med Printworks. Jag älskar kreativa och innovativa julklappar – och mer än det älskar jag personliga saker. Därför detta samarbete passade mig så bra!

I julklapp har jag tänkt ge Tom (hoppas han inte läser detta) ett resekit med en necessär, passhållare och väsk-etikett. Till det har jag klickat hem hans initialer, som man kan också köpa hos Printworks, det är som klistermärken för alla former av accessoarer. Sen för att unna mig själv en julklapp så körde jag på det röda datorfodralet och tänkte klistra på mina initialer, CS.

Hur bra julklapp? Perfekt med en necessär till mamma, datorfodral till sin syster, spel till pojkvännen och en passhållare för papp! Med koden chloe15 får ni 15% rabatt på hela sortimentet, koden gäller en vecka framåt! Bra va??

Klicka HÄR för att komma till deras hemsida – hoppas ni hittar något kul till era nära och kära! Och tveka inte om råd i kommentarsfältet.


1 kommentarerEn kommentar om “Printworks”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här