Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

och andas ut…

18:33 | December 12, 2018

Pust och klapp på axeln, trejde terminen avslutad på Parsons och jäklar va bra det känts. Oj började redan gråta, men måste säga att jag är så stolt över mig, den här terminen har inte varit lätt alls. Hänt mycket hemma, bott själv för första gången, saknat Tom mer och känt mig ganska ensam stundvis, dessutom har jag varit extremt självkritisk. Känt mig ensam i världen, där ingen förstår mig. Har aldrig gråtit så mycket för mig själv, men det har varit så nyttigt, sån lärdom. Jag har växt och lärt mig lösa problem på egen hand utan att ringa för hjälp och varit än mycket mer seriös elev. Har fått tillbaka två betyg hittills och båda har jag fått A i så det känns skönt. Varit väldigt mycket nu i slut spurten så känns bra med en paus från Paris och komma hem till trygga Stockholm. Kommer sakna Lollo extra mycket, hon är min trygga punkt i Paris. På måndag börjar jag jobba för första gången i butiken, så om ni vill hälsa på mig kom till Nathalie Schuterman, så kan jag hjälpa er hitta de ultimata plaggen just för dig. Känner mig så lycklig och taggad på livet. Älskar den här tiden på året, så mysigt, speciellt glittrigt och glammigt överallt. J´adore! Vi hörs sen! Puss!

 


4 kommentarer4 kommentarer om “och andas ut…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Chloe. Du är en sån inspirerande person som har både grym klädstil och supersmart. Jag har en fråga. Du skriver att du fick A på dina senaste uppgifter. Har du några allmänna pluggtips som du skulle rekommendera.
  Det skulle vara jättesnällt om du svarade eftersom att jag själv aldrig känner att jag hittar något som passar mig.

  Reply
 • Varifrån är den fantastiska ljusblå kappan?

  Reply
 • Jag skulle också uppskatta pluggtips, har sååå lätt att sväva iväg i tankarna och börja göra något annat istället! Är så stolt över dig, så bra gjort chloe!!!

  Reply
 • Gulle kommer ju sakna dig massor med <3 <3

  Reply