Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Black Friday tips

18:30 | November 23, 2018

Hej gänget, hur mår ni? Jag sitter på flygplatsen påväg till Stockholm. Ska bli sååå mysigt att komma hem, inte sett Tom på 3 och en halv vecka? Nästan en månad… Fyyy, landar klockan 21.55 – skyndar hem till mamma för att göra ordning mig och sno något läckert i en hennes milslånga garderob och sen skynda till Fou, där jag är bjuden på en thanksgiving smoking middag- som Tom redan är på. Den börjar klockan 20, så antar att jag är i tid till dansen. Tråkigt att missa men slutade 16, så det tidigaste planet jag kunde ta va klockan 19 med SAS. Hur som haver, fått in frågor om jag kan tipsa om Vinterkläder- helst jackor. Så här kommer en liten guide. Perfekt när det är Black Friday hela helgen. Puss!

//Checked jacka HÄR,Perfekt oversized marinblå kappa HÄR,Röd faux fur jacka HÄR,Grön kappa HÄR//

 

 

Jag tänker såhär: Röd checked, älskar mönstret just nu- så trendigt och snyggt, kör lager på lager med tjocktröja och tunn dunjacka eller väst. Marinblå oversized kappan är snygg till vardags och kväll- med klänning och kjol, enkel färg som du kan ha både mörka och ljusa färger med. Gröna kappan, snygg färg och snyggt med skärp som markerar midjan- stylea med jeans och sweater! BAM!. Röda fusk pälsen- när du ska gå ut, klä up och klä ner. Kör kort läder kjol och boots eller jeans och en snygg cropped top!

 

This post contains add links!

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Black Friday tips”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Chloe! Behöver pojketips!! Är verkligen kär och vi har hängt i flera månader nu. Är mycket på och av, och just nu känner jag att jag förlorar honom … Har du några tips för att få honom intresserad igen?

  Reply
 • Är han inte intresserad så är han inte. Så enkelt är det. Du behandlar väl folk du inte är intresserad av likadant?

  Reply
 • Hej fina,

  Jag förstår, sånt där är så jobbigt. Jag tycker du ska kanske ta lite distans, så att han förstår att du inte alltid finns där och han kan förlora dig. Men som min mamma alltid säger, vill man vara med någon som inte kämpar för en? Då är han nog inte värd det.
  Uppdatera mig hur det går <3 Puss

  Reply
 • Kunde inte ens räkna alla särskrivningar.

  Reply
 • Får öva på det 🙂

  Reply
 • Kan inte du skriva ett inlägg om snygga Crop tops? Både toppar och typ tröjor

  Reply