Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Onsdag

16:27 | November 22, 2018

Hej bloggen, hoppas allt är bra med er. Jag sitter på lektion om cosmetics- precis presenterad en pitch om Hérmes i skönhets världen. Igår var väldigt trevligt- Alexandra har varit i Paris med sin mamma, och igår kom hon till mig för att sova en natt med mig! Så mysigt, vi gick till Ritz och drack en drink och ett glas vin. Super mysigt att catcha upp. Sen gick vi hem, gjorde ordning oss och sen kom Sonia & Emma- ( Sonia var också och hälsade på) Vi tog fördrink hos mig och sen gick vi till LouLou för middag- tryffel pizzan var lika god som vanligt. Mamma Mia! Sen gick till Marta ( en bar) för avsluta kvällen med en Espresso Martini. Så mysigt, har verkligen börjat uppskatta långa middagar med rödvin- mmmm, älskar rödvin! Alex åkte imorse och på förmiddagen har jag suttit med Sonia och Emma på Wild and the Moon- Lollo kom när hon hade lunch- perfekt förmiddag när det är ruskigt ute. Ikväll ska jag plugga, har 1 prov och 1 uppsats due.. Mondieu… Har på mig Jumpsuit från Teotoki btw! Puss!

 


1 kommentarerEn kommentar om “Onsdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
    Är förtillfället i stort behov av tips på festligare klänningar och överdelar till alla juliga fester och middagar. Gärna något rött!

    Om du får tid över får du väldigt gärna ge lite tips!

    Reply