Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Chamonix med Hunkemöller

10:51 | November 20, 2018

Hej gänget, hur mår ni? Jag mår OK, inte haft 2 bra veckor måste jag säga- drömmer mardrömmar och har ångest. Hursomhaver, i helgen åkte jag till Chamonix med Hunkemöller, tog planet på fredag morgon- där jag träffade de som var ansvariga för resan. Sen väntade vi på två andra influencers och åkte till Chalet. Det var två hus- Glam Chalet och Cosy Chalet-  det var planerat att jag skulle göra Cosy collection- pyjamas etc, men dem bytte mig till Glam- tänkte att det lät kul, kom in i Chalet och 3 influencers var redan där iklädd i korsett och stay ups- och samma outfits väntade för mig… Fick först panik- ringde min agent, Mamma, Tom, Louise, Mathilde- ni fattar… Men efter pepp av dem, så tänkte jag att det skulle vara lite kul att fotografera ” sexiga underkläder” även om jag kände mig obekväm, men jag tog mig över tröskeln och det gick jätte bra- fick stylea själv och jag tyckte det blev rätt ” Classy” Ni kommer se två bilder från fotograferingen snart- man fotade varandra och skapade sitt egna content. Vilket var skönt! Resten av helgen så blev vi bortskämda av Hunkemöller- med massage, Vin provning och egen bartender. Men det är alltid väldigt konstigt att sättas i ett hus med 10 andra tjejer från hela världen. Får sån social fobi nästan panik, men det gick bra. Landade på söndagen i Paris och tog taxi från flygplatsen. Såklart tar taxi chauffören inte kort och vi åkte till en bankomat nära mig, bankomaten åt upp mitt kort och jag fick inte ut det, så frågade snällt taxi chauffören om han kunde ta mitt nummer och ringa mig när han är i närheten när jag hade löst min penga situation- han stormar ut ur taxin och börjar skrika på Franska och hotar med att åka iväg med min väska. Jag fick sån panik, började gråta?! Behövde sätta mig i taxin och åka till Lollo som sprang ner och betalade.. Fyfan… Hemskt! Nu ska jag fokusera på min lektion, vi hörs sen puss!

 


1 kommentarerEn kommentar om “Chamonix med Hunkemöller”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här