Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Min helg

13:00 | November 12, 2018

I fredags hade jag en lång skoldag, efter möte och prov i skolan- gick pappa och jag på Paris Photo i Palais Royal. Det är en stor utställning, där gallerier från hela världen har bås och visar upp foto konst, här är två favoriter:

Efter Paris photo, gick vi till Belle Epoque och åt en tidig middag. Absolut en av mina favorit restauranger i Paris.Mmm ostron! Efter middagen, så skyndade jag mig i sängs- för på lördagen kallade Milano och taxin stod utanför 04.45… När jag var påväg till flygplatsen var tjejerna som kommit på fredagen och besökt Rebecca fortfarande på Efterfest.Här är gänget! Efter jag kom fram så lagade vi frukost och sen gick till Fondazione Prada – där bland annat Damien Hirst och Jeff Koons ställde ut. Sen har dem ett helt underbart Prada Café: J´adore!På kvällen åt vi på min favorit restaurang i Milano – Dal Bolognese! Wow- vi hade så mysigt, pratade gamla minnen som fjortisar, om att mogna etc. Världens grymmaste och underbaraste tjejer!Det dracks rödvin! Börjat verkligen älska rödvin- Paris syndromen! Vi firade också Astrid L i förväg som fyller år idag!Min topp hittar ni Här, den är från ASOS! Insåg i helgen att röd/brun ögonskugga är verkligen min grej. Fullt medveten att jag är sen på bollen! Sen gick vi ut och dansade… På söndag morgon, trots baksmällan – så studsade vi upp, vi skulle fira en annan födelsedag och Astrid ( min roomie förra året i Paris, om ni kommer ihåg) på Bulgari hotellet- som har den sjukaste brunchen. Vi drack Bellini´s och åt i 4 h… Så himla trevlig och generöst av Astrid!

Chark och Ost stationen…1,2,3 mums!Efter 24 h i Milano med mina bästisar, så var det dags att sätta sig på det obekväma Easy jet planet… Hade en helvetes resa, även om det bara tar 1 h att flyga- hamnade jag i någon form av pass kontroll, taxi chauffören tog inte kort, så skulle ta ut pengar, men fick hjärnsläpp på min kod.. Ni fattar trudeluttan, nu ska jag till skolan! Puss


3 kommentarer3 kommentarer om “Min helg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättebra blogg! Kan du göra inlägg där du tipsar om vinterjackor? Gärna varmare t.ex svarta stora dunjackor. Skulle även vara roligt om du tippsade om halsdukar och alla slags olika tröjor!

    Reply
  • Vad använder du för ögonskugga? Så snyggt!!

    Reply
  • Vart är din rödrutiga jacka ifrån? Jättefin!

    Reply