Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Skit Apple

13:58 | November 8, 2018

Som ni vet så gick min mobil sönder i måndags, den hade haft lite sprickor, och sen sa den kaput, skärmen funkade verkligen inte. Så jag gick till Apple för att fixa den. Då får jag förklarat att om man har en Iphone X och fått en spricka på bakre delen också, då får man inte fixa främre skärmen? Hur dåligt? Så då behöver man köpa en ny. Sämsta policyn jag hört, som tur är hade jag en iPhone 7 plus hemma som jag kan använda. Men konstigt grej, eller hur? Idag kommer Pappa till Paris och han ska bo hos mig, har bokat bord på Takara som är min favorit sushi restaurang. Innan dess ska jag göra ett skolprojekt på Wild & the moon. Veckan är relativt lugn. Har ett prov på fredagen, och sen tidigt tidigt på lördag morgon landar jag i Milano. Där vi har en tjej helg och firar Astrid. Är bara där i 24 h, åker på söndagen. Men ska bli super kul! Börjar längta hem mer och mer nu när det blivit höst mörker. Fick mobilen igår och inte fotat något. Så tänkte ta chansen att ni får ställa lite frågor igen? Tycker det är så himlens kul! Samtidigt tänkte jag tips om de bästa byxorna. Byxor kan va så mycket skönare än jeans, tycker jeans kan kännas så kalla och trånga på morgon kvisten. 

//Svart byxa:Här,faux läder brasa Här,Militär gröna Här//

Svarta kostym byxor, sitter så jäkla snyggt, speciellt den modellen jag länkat, får än att känna sig slank med en snygg stjärt!- ni hör jue?! Sen har vi den lösare faux läder braxan- perfekt en kall måndag morgon med en snygg cashmere tröja, polo eller sweater, sen militär gröna byxan. J´adore – samma sak där en neutral tröja och du är redo. 

This post contains add links


6 kommentarer6 kommentarer om “Skit Apple”

  Hej Chloe!
  Jag här är en liten pinsam fråga. Men jag behöver verkligen hjälp!! Pratar och hänger med en pojke jag gillar masse. Vi har sovit många gånger, men har fortfarande inte haft sex. Kom ihåg att du har skrivit om hur du och Tom sov tillsammans utan att göra någonting länge innan dere hade sex. Talade dere om det och när blev det naturligt för dig att äntligen ligge med honom? Känner att det bygger upp så mycket “spänning” när det tar så lång tid och är rädd för att det skal bli dårlig… Xx

  Reply

  Hej fina du,

  du gör helt rätt i att vänta, ta exact den tiden du känner- dock skulle jag säga att man aldrig riktigt känner sig ” redo” jag och tom väntade länge och när vi hade det var båda ganska fulla… Vilket kanske inte var så bra- men sexet var inte heller bra. Det tar ett tag att slappna av och känna in på varandra. Mitt tips är att göra det när det känns rätt och stressa det inte <3 puss finis!

  Reply

  Vilka är dina favorit klubbar/ barer i Paris med internationell vibe?? Typ där dem spelar hiphop och man kan spana på folk från “all over the world”

  Reply

  Hej,
  Länkarna funkar inte. Kan du skicka länken till dom svarta kostymbyxorna här?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här