Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Vilken vecka

23:24 | November 5, 2018

Hej hur mår ni? Helt sjukt min dator och mobil´s skärm har gått sönder exact i samma veva. Förstår inte varför denna otur? Förra veckans början var en skit vecka. Hade sån ångest över framtiden, skolan etc- ringde Tom på FaceTime och grät av mig lite, han är sån bra tröstare. Jag hängde upp mig på att det är så mycket som jag vill göra och att jag känner mig otillräcklig etc. Svårt att förklara känslan, när man känner sig helt uppgiven och otillräcklig. Så kände jag förra måndagen, tisdag och onsdagen. Men sen på torsdagen kom Tom och vi hade en sån pang helg. Pontus och Amelie kom hit på fredagen och bodde med Tom och mig, och sen var det 4 andra par vi var med plus några kompisar från Sverige. Tanken var att fira halloween men insåg ganska snabbt att fransmännen var klara med halloween efter onsdag den 31. Tompy och jag hade gjort ett schema- fredagen: ostron på mitt lila ostron ställe vid mig, sen middag på Chez Janou, Cabaret på Crazy Horse och sen utgång till Raspoutine, vi kom hem vid 05 och vaknade rätt trötta på lördagen men gick runt i Saint Germain för att sedan äta lunch på Charlot, vi tjejer fixade håret efter det och killarna vilade. Vid 20.30 kom svenska ligan på drinkar hos mig och sen gick vi och åt på en super party restaurang som heter Le Piaf, efter Piaf gick vi till The Key som är en nattklubb. På söndagen gick vi till en hundaffär och slutade nästan med att vi tog med oss en liten fralla hem. Eftersom min mobil är sönder kan jag tyvärr inte bjuda på några bilder. Men jag ber er att hålla ut! I väntan så fråga frågor. Puss!

 

 

 

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här