Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Nathalie Schuterman X rainbow

18:49 | November 1, 2018

Alltså hur fin är inte den här tröjon? Sjukaste är kvalitén, den är så skön. Men bäst av allt är att den är från mammas nya märke: Nathalie Schuterman. Hur coolt? Hon gjorde det äntligen och startade eget. Är så stolt bakom teamet kring tröjorna. Ni hittar dem i butik och online. Jag är kär! 


1 kommentarerEn kommentar om “Nathalie Schuterman X rainbow”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättebra blogg! Kan du tipsa om vinterjackor? Gärna lite varmare t.ex stora dunjackor. Skulle du även kunna tipsa om skor, både sneakers och vinterskor? Vilka moon boots tycker du är snyggast? Länka gärna sidorna där du tar kläder och skor ifrån. 😊

    Reply