Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

En söndag på hotell Skeppsholmen

11:48 | October 29, 2018

Söndag, älskar på något sätt söndagar. Dem är så lunga och mysiga- och jag är ett stort fan av lugnt och mysigt. Vi sov ut, vaknade, somnade om, brunchade och sen promenerade ut på Skeppsholmen. Vi skulle på staycation på hotell Skeppsholmen!Hur mysigt? Perfekt höst escape!Vi checkade in och sen kollade på BBC och lite fotboll innan vi gick ner till restaurangen för en tidig middag. Tända ljus gör så otroligt mycket!Maten på restaurangen är otroligt god, reston heter Långaraden- hett tips är att prominera ut dit och äta en söndags middag!Sen gick vi upp på rummet kollade Casanova och somnade.. Måndag morgon kom och jag ville stanna kvar i den här sköna sängen! Men frukosten kallade, den är så himla god! 


1 kommentarerEn kommentar om “En söndag på hotell Skeppsholmen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart är jeansen du har på dig på outfit bilden ifrån? Letat så länge exakt efter ett sånt par! Kram

    Reply