Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

TUFF TUFF TÅGET

21:13 | October 10, 2018

Hej bloggisen, hur mår ni? Jag sitter hemma och tvättar/ pluggar har en presentation om Gucci och deras lite finare smyckes kollektion dem satsar på- ämnet är Luxury System. Hursomhaver, pratade med min bror igår och försökte förklara känslan när det känns som man sitter på ett tåg och allt tuffar bara på- det händer inget på tåget, utan den kör bara samma bana. Det här behöver nödvändigt vis inte vara något dåligt. Men jag fungerar inte så bra när allt bara är samma tror jag? Jag gillar tror jag inte rutiner…Gå till skolan, gå hem, plugga & sova. Även om jag är otroligt tacksam för det, att alla i min familj mår bra, att jag och min pojkvän är lyckliga och mina kompisar mår bra- så får jag sån panik känsla att jag inte gör tillräckligt. Därför har jag gjort en lista på saker jag vill göra tills nästa år, som jag ska check av, det inkluderar allt från starta välgörenhet till lära mig dansa salsa. Tror det kan vara uppfriskande att ha någon form av to do list. Behöver inte vara något jätte stort, bli vigare, spara till någon resa etc.

Älskar när ni ställer frågor till mig! Tycker det är så kul, ska försöka tipsa om allt ni frågar- jag läste att ni undrar hur min relation till mat och träning ser ut? Jag har alltid varit ganska kropps medveten, sen jag var liten, tror det har med att växa upp i mode världen. Vilket i sina turer kan ha gjort att man kanske har fokuserat lite för mycket på mat, bantning och träning. Men desto mognare man blir, desto bättre tycker jag man förstår innebörden av hälsa och mat. Till exempel, skippa aldrig mål, skit i socker, försök äta vegetariskt och reglera mängden. Men grejen är att man får inte bli för caught up i det hela. Jag mår som bäst när jag tillåter mig själv äta exact vad jag vill men tränar regelbundet. Alla är så olika, och man ska aldrig jämföra sig med någon. Tycker det är svårt att tipsa om träning och mat för alla funkar olika. Embrace your body, viktigaste i livet är att försöka älska sig själv. Det är så svårt, och är verkligen inte där än! Men jag kämpar!

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här