Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Never give up on your hair

23:35 | October 10, 2018

Jag vet inte om ni har märkt, men mitt hår har jue blivit mörkare- jag har alltid varit rädd för att göra något med mitt hår- jag kommer ihåg när jag slingade det första gången när jag var 17- och tyckte det var värsta grejen. Hurusom haver, mitt bruna hår, tillsammans med lite ljusare slingor och blekt från sommaren- resulterade inte i en så fin färg. Så jag tog modet i sommars och tonade det. En färg, inga slingor- men mörkare. Jag är så nöjd, tycker det kan va lite överskattat med brunetter som försöker få det ljusare med slingor- kan bli risk för tigerkaka, ett annat uttryck Mathilde alltid använder på mig. Hår är så extremt viktigt, även om det ser ut som silke där uppe, så har jag inte världens bästa kvalité- det blir torrt och slitet väldigt lätt. Har börjat mer och mer med att ta tid för håret i form av krämer etc. Men tycker det är ganska knixigt, vissa säger att oljor gör håret torrare, andra säger det är bra? Sen vissa dagar kan jag bli ganska sugen på att färga det blond, bara gå helt crazy. Man är väll bara 20 en gång? Usch 20 låter så gammalt, där kom ålder nojan igen…

Det här är ” tigerkaka” kan va såklart snyggt, men svårt att få till det rätt!Här var mitt hår mycket ljusare och slitnare… Alex har alltid haft så tjockt och fint hår!

För er mitt lite torrare och slitnare hår- lite produkter jag kan rekommendera: OBS! Hårinpackning ska aldrig användas som balsam, utan kör hårinpackning först, sen schamponera och balsamera!

 

//Aveda Here,Oil Here,Hairmask Here, Ouai Here//

This post includes addlinks


3 kommentarer3 kommentarer om “Never give up on your hair”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Chloé!

  Någonting som min frisör har berättat för mig flera gånger och som jag har fått höra från ett flertal andra inom hårindustrin är att du INTE ska t hårinpackningen först. Detta är på grund utav att den endast vårdar det yttersta lagret av hårstråt då. Det schampo gör är att det öppnar upp hårstråt, inpackningen vårdar INUTI hårstråt och sedan avslutar man med balsam som stänger igen hårstråt igen.

  Kram <3

  Reply
 • Instämmer!

  Reply
 • Tack för tipset!! Så bra!!

  Reply