Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Höst måsten

23:07 | October 10, 2018

Fick en fråga i kommentarsfälten vad mina absolut måsten i garderoben är denna höst, jag gjorde ett inlägg som ni kan läsa HÄR – med bra tips hur man håller sig snygg på vinter. Men det är alltid bra med lite val, mitt favorit plagg är nog en snygg statement tröja, den kan man använda till allt och man känner sig lite piffigare i något färgat. Sen tycker jag det är viktigt att ha bas tröjor, men en eller två roliga kan man ha i garderobe. Mitt bästa tips när det kommer till att ha rätt saker i garderoben är att RENSA. Min mamma har tjatat så mycket på mig under åren. Men ingen vill ha massa ” garderobs värmare” som Mathilde kallar det hängandes. Out with the old, in with the new… Och om du inte vill slänga/ sälja något som du inte använder men har sentimentalt värde, lägg det i källaren. Att klä på sig blir så mycket enklare när det ä organiserat i garderoben. Innan jag åkte till Paris, sålde jag massa kläder. 

1. Vilka är dina måsten i garderoben i höst? Läderbraxor, boots, statement cashmere tröja och en bra kappa! Blir inte bättre än så!

// Coat Here,Sweater Here,Leather pants Here, Shoes Here//

Sen fick jag en fråga om jag kunde tipsa om väskor, väskor är jue faktiskt väldigt roligt, men också väldigt dyrt… Crave´ar ingen väska just nu, för har verkligen inte råd. Men man kan tänka olika, antingen köper man en väska man kan ha varje dag, som är användbar, eller så om man ska lägga pengar på en- så köper man någon lite mer speciell- jag brukar gå för dem lite mer speciella väskorna!

/Balenciaga Here, Loewe Here, J.W Anderson Here/

Mitt nyaste väskköp är denna från Balenciaga- jag absolut älskar den! Ni hittar den HÄR!

This post includes addlinks


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här