Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

PJ´s and flowers

15:00 | October 9, 2018

Hejsan bloggen, hur mår ni? Jag är under mina midterms och känner ganska mycket stress och ångest i kroppen, kan inte sätta fingret på vad det är… Hmm, tror det kommer släppa när jag åker till Marrakesh i helgen och träffar Tom, känner verkligen när det gått 3 veckor att det är för mycket tid ifrån varandra. Ska bli så najs- men blir nog den sista weekend på det här året, måste verkligen vara försiktig med pengar och spara mera! Funderar på att ta ett jobb under jullovet, frågan är vad!  Ikväll ska jag plugga, SUCK* har matte prov på måndag, presentation på torsdag och fredag… Har iaf bokat jätte mysig spa behandling på lördag i Marrakesh, får bara tänka på det! Ska verkligen inte klaga, allt är super bra- egentligen bara små saker. 

/Har på mig jacka från OFFWHITE, For restless sleeper pyjamas sett och Eytys sneakers/


1 kommentarerEn kommentar om “PJ´s and flowers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • kan du inte snälla tipsa om festkläder nu när det är kallare? behöver verkligen hjälp 🙁

    Reply