Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MIN HELG

15:58 | October 9, 2018

Fredagen började med prov i Fashion History som gick så bra! Har på mig Zara byxor, Dior sneakers, Goyard väska, Hunkydory sweater och Valentino jacka. Efter provet gick jag till Ritz där Isolde, hennes pojkvän och Lisa satt och eftermiddags drinkade, efter det gick jag hem och duschade för att gå och ta fredagens andra drink på Hotel Costes med Roshi och Molly- vi hade aldrig hängt förut och det var såå roligt och vara med dem. Två grymma tjejer med ett stort hjärta. Efter drinken var det dags för middag på LOULOU, med Tom´s systrar och mamma, hennes vännina, min mamma och Emma, i slutet joinade Lisa oss också. Så trevligt – hade på mig Zara kavaj, Zara boots och Levi´s jeans shorts.  Sen gick vi ut och dansade ett litet tag, hade dock bultande huvudvärk så var hemma vid 02 snåret, dagen efter brunchade mamma och jag på Maison Plisson som ligger på Marche Saint Honore, dem har också en super fin mataffär med allt du kan tänka dig.  På lördagen kom Flora och Estelle över, vi drack vin och sen åkte till ett evenemang som hette ” tel aviv meets paris” förväntade mig en härlig foodmarket etc, men var inte så bra uppstyrt, på eventet möte vi Emma, hennes roomie och två av våra kill kompisar, söndagen spenderades av endast plugg, ansiktsmasker från Sephora, mamma och jag gick loco där förra veckan. 

 

 


1 kommentarerEn kommentar om “MIN HELG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar färgen på stövlarna! Kan jag hitta dem någonstans fortfarande? Tack på förhand!

    Reply