Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Q/ A

14:08 | September 28, 2018

 

Vart pluggar jag? Vad heter min skola? Och vad tycker jag om Paris?

Okej, till och börja med pluggar jag på Parsons Paris, min major är Strategic Design Management. För att ansöka till Parsons måste du gå igenom the common app, det är där man ansöker till Amerikanska universitet, innan måste du också göra SAT prov eller TOEFL test- det är lite som högskoleprovet, sen måste du också göra Arbetsprover etc. Anyhow, mina kurser i år är följande: Luxury systems, PR, branding and marketing, Quantative reasoning, Fashion History och Managing creative projects. Alla kurserna är otroligt givande och lärarna är väldigt inspirerande, Quantative Reasoning som är mattematik är det ända jag har lite problem med. Men det är för att jag aldrig gillat Matte eller varit bra på det. Första året blir man blandade med andra majors, dvs- jag hade lektioner med dem som pluggade fashion design- då fick man testa på lite allt möjligt. Det var tufft, för jag har aldrig kunnat måla, och nu slängdes man in på kroki målning, det vill säga det stod en naken man på ett podium och man skulle måla av honom. Behövde gå ut ur klassrummet minst 5 gånger för fniss attack. Paris som stad är helt fantastisk, speciellt om du pluggar Mode och Konst för du är verkligen i huvudstaden. När det kommer till kostanden- så är skolan väldigt dyr. Tuition är på 16,000 dollar per term- ni kan hitta all pris info på deras hemsida här. Dock, kan du söka studiebidrag, scholarship etc. Finns också i sverige jätte bra stiftelser som du kan söka till så hjälper dem dig med kostnaderna för utbildningen. 

Hur träffades du och din pojkvän?

Long story short som är ändå ganska lång… heh;

Det hela började att min kompis började vara med Tom´s kompis, jag kom hem till henne och gjorde ett alla hjärtans dag album till min första kille, medan jag satt och pratade med Tom. Sen var det inget mer med det,  senare tog det slut  med min första kille och någon månad efter var min kompis tillsammans med Tom´s kompis. Så dem wingade oss lite/ jag skrev till Tom när jag var full, enligt Tom hade han redan noterad mig den dagen jag var hemma hos min kompis och var helt säker på att vi någon gång skulle bli något. Kommer ihåg att mamma och jag stötte på honom en gång på gatan och vi båda blev så generade över hur snygg han var! Sen dejtade vi hela maj/ juni perioden när 97´orma hade studentskivor, så droppade in hemma hos honom sent på veckodagarna stinkandes av billigt vitt vin och cigarretter, i alla olika former av kläder, från sport dräkt till rymdvarelse- men hade alltid Chanel hår parfym i väskan och Listerin. Men vips på morgonen var jag borta, vi hånglade inte äns! Hahah! Han måste tyckt jag var helt knäppt, sen var jue inte jag 18 och han 26- så han kunde inte direkt bjuda ut mig på riktiga dejter, typ en drink eller middag, men tuffade till honom i moppe bilen på Té häng och pluggpauser. Men kära blev vi- smsade varje sekund i 3 veckor under sommaren när jag var och reste och på min 18 årsdag hade han beställt in en tårta till Juan Y Andrea på Ibiza till hela sällskapet jag var där med. Tyckte att han var så spännande, snygg, charmig snäll rolig och utåtriktad ( obs det tycker jag fortfarande) Sen när jag kom hem i Augusti blev vi tillsammans- och känner mig kärare för varje dag som går- så klyshigt men så är det! Älskar allt med den människan!

 

Min älskling!!

 

 


1 kommentarerEn kommentar om “Q/ A”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kul att du svarar på frågor! Har lyssnat på din och din brors podd och det verkar som att du och Tom har gjort slut och blivit ihop igen ett antal gånger, hur kommer det sig?
    Funkar det bra mellan er nu? Hoppas det 🙂
    Och varför har du och din bros slutat podda? väldigt synd 🙁

    Reply