Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

EACH OTHER SHOW

15:44 | September 28, 2018

 


1 kommentarerEn kommentar om “EACH OTHER SHOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hallo Chloé.
  När jag läste om dina studier i Paris blev jag både väldigt avundsjuk och inspirerad, det verkar sjukt roligt !
  Jag har själv nyligen tagit studenten och är numera sugen på att studera liknande det du gör, fast här i Sverige.
  Vid ansökning ska man skicka in arbetsprover som jag känner är lite främmande för mig som inte målar särkilt bra, som du skrev att du inte heller kunde. Men jag tänker i alla fall att du uppenbarligen skickat in arbetsprover som var bra och jag undrar om du har lite tips till någon som mig , hur försökte du tänka när du gjorde det? Det är både skrämmande och främmande att skicka in något man skapat tycker jag… så hade verkligen uppskattat lite tips, också vilka tekniker och material o sådär trots att vi säkert har olika angivna riktlinjer i arbetsproverna.
  Kram! 🙂

  Reply