Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Byredo event

15:57 | September 27, 2018

Hej Hej, igår hade Byredo butiks öppning på Rue Saint Honoré, var där på morgonen för frukost och sen på kvällen hade dem cocktail- tycker Ben Gorham grundaren till Byredo är så cool och duktig! Gick på cocktailen med Louisa och Louise, alltid kul att se alla influencers man följer på insta i verkligheten, typ carodaur eller va hon heter!? Ikväll ska jag på ett event hos Mac och Isabel Marant x Loreal. Sen får vi se, vet att Black Coffe spelar ikväll på Raspoutine. Men har verkligen tappat ute suget- tycker inte det är kul att gå ut längre. Tråkiga ja, men det kommer väll tillbaka! Haha hur muppig ser jag ut bredvid Ben? Blev så nervös när jag frågade om bild. Helgen kommer vara fullfart, så kanske ok att ta det lugnt ikväll! Vi hörs sen puss!

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här