Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Måndags falafel

14:22 | September 18, 2018

Glad tisdag, känner mig lite skärrad efter morgonens matte lektion- mattematik knäcker mig verkligen, helt sjukt hur matte kan vara så blockerat i min hjärna. I natt kommer mamma till Paris- så mysigt- hon ska på tygmässan här med sitt design team, bokat en restaurang till oss imorgon kväll som jag verkligen velat testa, det är på en rooftop och ser väldigt lovely ut. Igår så körde jag en lång promenad med Penny ( Tom´s familjs hund) sen gick jag till skolan och hade Luxury Systems- min midterm är om Virgil Abloh, han följer mig på instagram?! Hur coolt. Hur som haver, efter lektionen hämtade jag Penny och mötte Pauline i Marais för att äta falafel. Väldigt mumsigt, sen var det plugg hemma och Julie & Julia som godnatt saga- älskar den filmen. 

Till känslorna så mår jag bra, räknar dagarna tills jag sitter på planet till Sthlm. Så mysigt! Frågade precis Tom vad han tycker vi ska göra på fredag och fick detta svar “Ja asså vi båda ska ju ha en ganska full lördag så tänker en lugn fredag. Föreslår landet ändå om du vill. Så lagar vi något grymt tänder årets första brasa och dricker rödvin. Vaknar upp i lugn och ro på lördag äter frulle på bageriet och kanske letar svamp. Sen in till stan full lördag sen söndag traskar vi och äter en mysig brunch”  

Exact det svaret jag ville ha! Jippie – på lördag har jag middag med Wendela, Julia, Vanessa och Hedda och sen ska vi fira Lilys som fyller 1 år! Lilys är en bar/ klubb på Rose som min bror Marcus är nattklubbs chef på. Dem kör 70/80 tals musik- hur dröm?

Nu ska jag fokusera på lektion! Puss och kram


7 kommentarer7 kommentarer om “Måndags falafel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Could you please have a post about your makeup and skincare? You look absolutely stunning all the time!!😍 I would also loved if you could post more about training and food-tips!! I moved to a new city to study this fall, and I think it’s so hard to get into routines with eating right, workout and not eat unhealthy…. it’s also so much social stuff and partying, I just feel I’m so bloating and I’m really panicking!! Love you blog so much<3 xx

  Reply
 • Dear Filippa,

  of course will do!

  Reply
 • Could you post more about tour outfits? Think you have one of the coolest ”clothing styles” (with other words, you inspire me)!!!

  Reply
 • Could you post more about your outfits? Think you have one of the coolest ”clothing styles” (with other words, you inspire me)!!!

  Reply
 • AWW, thank you esther <3

  Reply
 • Heeej fina! VART är kjolen ifrån???? Dör.

  Reply
 • Hej Kat, kjolen är från Prada <3

  Reply