Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Walking into class/ or the weekend?

16:17 | September 14, 2018

 

 Kjol från H&M, Tisha Busnel, Louis Vuitton boots och Givenchy väska

Hej, haft en jätte konstig dag. Åt en mysig middag med Emma igår, vi gjorde någon form av taco sallad- med kyckling, avokado salsa etc. Sen kollade vi på skiv filmen vi gjorde för Alexandra & Isabelle- vi var så pinsamma, men rolig var den! Efter det gick Emma hem och jag gick och la mig- förutom att det slutade med att jag kollade Suits till 03? Hur sjukt? Började skolan klockan 15.00 idag och slet mig ur lägenheten för att äta brunch i min ensamhet- Lollo kom senare till Pain och vi snackade lite om helgen. 

Ikväll ska jag ta en aw med en fransyska, sen hem till Emma och hennes roomie där vi ska föra lite- sen tror jag vi ska ut och dansa. Imorrn har jag frukost med Tom´s mamma och lillasyster och kanske mysa runt i solen och på kvällen är det en fest hos en familje kompis. Fick ta med mig Emma vilket är skönt. Jag har en fråga: Jag vet inte om ni ser, men jag får inte upp mitt baby hår som är i nacken i min tofs, har ganska mycket baby hår? och hatar att det bara är där- och finns inget att göra? Har ni tips?

Min brunch/ lunch på Pain Quotidian- avokado toasten får 5/10 och scrambled 6/10, måste också visa den här underbara ostron butiken vid mig! Hur gullig? Älskar ostron hehe! Finns så mycket små ställen här i Paris som är helt underbara. Tänker varje gång att där ska jag ta Tom när han kommer, men man hinner aldrig med allt man vill göra när han är här. Nu ska jag återgå till min Fashion History klass där vi pratar om Paul Poiret. 

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Walking into class/ or the weekend?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Prova att ta en tandborste och spreja hårspray på och kamma in baby håret i tofsen, brukar fungera på mig 🙂

  Reply
 • Tack <3 Ska testa det!

  Reply
 • Jag brukar ta tag i babyhåret och liksom snurra det till en enda korv och snurra in det under/genom/i nackhåret. Har dock aldrig tänkt på hur det ser ut (kanske blir asfult), utan mest bara för att jag hatar känslan av hår i nacken. Haha.

  Reply
 • Använd en bobbypin under!

  Reply
 • Jag tycker det e gulligt o fint med babyhåret men brukar också precis som anonym ibland använda hårnålar om jag vill ha en mer clean look haha<3

  Reply
 • Tack för alla tips <3

  Reply