Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

TORSDAG

01:09 | September 13, 2018

Hej hörni, tack för alla svar om PP- piller- känns som allt är så individuellt med erfarenhet och upplevelse, men tycker summan av kardemuman att hela grejen att ta ett piller varje dag som sätter sprätt på din hjärna känns sjukt jobbigt. Idag har jag varit på 2 tjejdejter, då undrar ni om jag blivit intresserad av kvinnor- och svaret är nej! (tyvärr) känns spontant som det skulle va lättare? Då förstår man sig på om sin partner är hormoniell… Jag va iaf på kompis dejt. Fikade med 5 tjejer från klassen och åt middag med en annan tjej på Costes- det här är alltså personer som jag inte känner så bra men tycker om dem så mycket. Hängde också lite med Estelle, en svensk tjej som går på Parsons- älskar att ha lite svenskar i krockarna- känns väldigt tryggt.  I helgen stannar jag i Paris- första helgen som jag och Tom inte träffar varandra på. Vi har föröskt att ses varje helg nu, men åker hem om 1 vecka så det är lugnt. 

 Skolmässigt känns allt bra, men känner inte att vi kommit in i plugget än, först och främst känner jag mig ganska ensam i lägenheten from time to time, har aldrig bott själv och det hjälper inte att börja så sent skolan, mina lektioneer är omrking 15 på eftermiddagen, har bara en dag där jag börjar 09. Detta gör att man blir rastlös och framför allt känner sig llite värdelös när man sover till 11? När jag inte har så mycket att göra blir jag ännu mer stressad för framtiden och att inte lyckas blablabla- ni vet sån där prestations ångest jag kan få? 

Nog om det: har en ny sushi restaurang att rekommendera: Orient Extreme- såå gott, restaurangen finns i Saint Germain, Neuilly och Matignon!

 

Vi har tempura sushi och spicy tuna- klassiker men alltid godast!

Sen kyckling dumplings, foi gras, och rock shrimp tempura- muummmss

 

 

 


8 kommentarer8 kommentarer om “TORSDAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känner igen mig i att känna sig värdelös sådana situationer och att inte vara vann och bo själv

  Reply
 • Jaa, men man får tänka positivt <3 puss

  Reply
 • Jag testade p-stav, prionelle, ceracette och typ 5 till som alla visade sig innehålla samma hormoner men bara ha olika namn. Var så instabil i mitt humör och kände mig typ alltid nedstämd. Nu äter jag istället yas och det är sååå mycket bättre. Man går inte upp i vikt, tvärtom. Och har inte känt något alls i humöret! Inga biverkningar alls. min hy har aldrig varit så bra heller. Man brukar ge det till folk som har problem med hyn just för att den verkligen gör den clear. Rekommenderar till alla att testa.

  Reply
 • Ska absolut kolla upp det <3

  Reply
 • Du säger att du känner dig värdelös osv. Men Chloe försök att göra en förändring i någons liv. Kanske hjälpa till en organisation med att hjälpa handikappade barn, föräldralösa barn, hemlösa osv.

  Jag tror det kanske skulle få dig att känna dig glad och stolt över att du gör en skillnad i världen.

  Tror också att du känner dig så för att du jämför dig med andra som har uppnått något. Gör inte det, alla kommer ’dit’ alltså framgång i sin tid, tro på dig själv och du kommer lyckas ännu mera.

  Reply
 • Du burde prøve hormon spiral. Den er for 5 år og du trenger ikke ta p piller, pluss at du mister mensen! Veldig trygt og

  Reply
 • Jag har Jaydess spiralen och det är det bästa jag har testat! Har tidigare testat olika p-piller och p-plåster men mådde skit, gick upp i vikt osv.
  Den spiralen är lite mindre och sitter i 3 år. Visst, lite jobbigt att sätta in men så värt sen att den sitter där i 3 år och man inte behöver tänka på det! Har typ knappt nån mens heller. En “mellanblödning” då och då men det varierar.
  Har btw haft spiralen i 2 år nu. Så stort tips!

  Reply
 • Och det är mycket bättre mot humöret osv då hormonerna är så lokalt och inte behöver åka igenom hela kroppen som med exempelvis p-piller.

  Reply