Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Spice girls “tbt”

11:40 | September 12, 2018

 

#TB till en rolig kväll innan jag åkte till Paris, Astrid, Becca och jag gick och lyssnade p HOV1 som spelade på Gröna Lund och efter tog vi några drinkar ute. Hade super kul, ramlade pladaskt ner för trappen på soap bar- efter ett försök att gå kaxigt ned för trappan. Astrid höll på att skratta ihjäl sig och Lisa var nog mer lite orolig för mig. Spelade in influencer podden morgonen efter, in och lyssna vettja!

 

Contains addlinks

//Here,Here,Here,Here//

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Spice girls “tbt””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här