Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Make up bag

14:25 | September 7, 2018

Såhär ser min smink väska! Hur fin? Fick den av Tom, den kommer från bag all. Här ser ni mina Ppiller också, just nu äter jag Jasmine. Såhär, jag hatar p piller, jag är en sjukt känslig människa och känner att hormonerna i pillerna gör mig ännu mer känslig. Hur är era upplevelser med jasmine? Jag tänkte iaf testa nu ett tag, kanske är placebo men känns som jag tappar hår också? Hmm… Igår kväll var vi ute och drinkade och sen gick till Raspoutine, men var inte en så rolig kväll där. Åt pasta penne hemma, skramlade ihop små mynt i väskan för att köpa tomat sås. Är super minus just nu så försöker spara in på det mesta. Ska byta om och springa på lektion nu, sitter i fönstret och solar medan jag knappar på datorn. Härligt va!? Bissoouuuss


16 kommentarer16 kommentarer om “Make up bag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är ganska lika dig i humöret skulle jag tro, ganska känslig, men med ppiller blev de tusen gånger värre. Jag kunde liksom hysteriskt gråta i en hel dag typ och tvingade min kille att få mig må bättre och så hittade jag jämt nya orsaker att va ledsen för haha.. helt sjukt, visste dessutom själv att jag var sååå jobbig men kunde verkligen inte sluta. Testade några olika men de va samma på alla.. blev så trött på att få såna grova humörsvängningar osv så tillslut bytte jag till p plåster och det kan va de bästa jag gjort. Man lägger den ba på typ armen (lägger min på armen bredvid bröstet så den synns inte så mycket) och så byter man varje vecka. Man har på i tre veckor sen en bort så man har mens. Har funkat superbra, känns skönt att också ba behöva tänka på det en gång i veckan och jag känner mig väääldigt mycket mer lugn och harmonisk/in control of my feelings.

  Reply
 • Hej J,
  Gud vad jobbigt. Förstår precis, grät i helgen för ingenting. Ska kolla upp plåster!

  Puss

  Reply
 • Har testat absolut alla, körde sista försöker nu med P ring men fått sämsta hyn och blivit sjukt deppig, allt är så individuellt men hormoner är verkligen inte nice 🙁 hoppas det blir bra för dig <3

  Reply
 • Gick upp 10 kg i vikt, och blev deppig och gråtig av Jasmine och Yaz (den nyare versionen av Jasmine). Det var min kille som övertalade mig att sluta med p-piller över huvudtaget då han var den som såg sambandet. P-piller har så mycket fler biverkningar än vad barnmorskor är informerade om, vilket man inser om man bara läser på ordentligt. Gick över till Natural Cycles + kondom. Mår tusen gånger bättre. Tips tips!

  Reply
 • Hej Lovis,

  Läskigt, men tycker du Natural Cycles känns säkert? Aldrig använt det men hört att flera blivit gravida!

  Reply
 • Hej! Jag läste en artikel om det där, och tydligen handlar det om fall där personer inte följt instruktionerna som de ska, och blivit gravida. Så som jag förstod det var det som att en person skulle missa att ta några p-piller och sen bli gravid. Så det känns absolut säkert, men man måste vara en ganska noggrann person (mäta varje morgon, men av någon anledning tyckte jag att det var svårt att fullfölja :D) Hittade artikeln på blondinbellas blogg för cirkus 2 mån sen. Hoppas du hittar något som passar!

  Reply
 • Jag älskar dock mina p-piller, tar samma som dig. Lite känsligare är jag men känner bara att det får vara så. Vågar inte Natural Cycles, speciellt eftersom jag pluggar inom medicin och vet hur osäkert det är och tkr inte det ska vara tillåtet som preventivmedel. Alla reagerar ju olika på olika hormoner och olika nivåer av hormoner så tkr att sålänge läkaren inte känner att du har några hälsoproblem som gör att du inte kan ta hormonpreparat att man kan pröva sig fram. Som tex andra sorters piller, plåster elr hormonspriral kanske

  Reply
 • Jag har ätit flera olika p-piller och mini-piller som jag fått sluta med för att jag mått så dåligt. Nu sedan två år tillbaka äter jag Jasmin och mår prima, det funkar toppen för mig! Hoppas det funkar för dig med, vet verkligen hur jobbigt och tröttsamt det är när det inte funkar… P-piller är en sån grej man bara vill ska funka! Lycka till och ha en fin onsdag! Xo

  Reply
 • Har mått skit av alla p-piller, samt spiral som då är ett större projekt att sätta in/ta ut så behövde gå runt och må dåligt ett bra tag innan jag äntligen blev av med den.
  Tycker hela grejen med p-piller är absurt. Majoriteten jag känner mår dåligt men fortsätter äta dom för att ”man måste ju skydda sig”. Helt fel.
  Särskilt konstigt att pojkvännerna inte bryr sig om sin tjejs bästa. Mitt ex till exempel tyckte det var en dålig idé att jag sluta och ville att jag skulle börja igen, trots hur jag berättat hur jag blev en enda känslostorm.
  Du tar huvudvärkstablett de tillfällena du har ont i huvudet, men p-piller varje dag oavsett om du har sex eller inte..? Värt att tänka på. (Dessutom bara ca6 dagar/månad man blir gravid?)

  Min lösning var i alla fall Natural Cycles, och har kört på det i 1år nu. Funkar hur bra som helst och inser nu att tiden med p-piller var ÄNNU värre än jag insåg då, eftersom jag trodde att ”känsligheten” var en del av min personlighet.
  För att inte riskera att bli gravid krävs det ju då såklart att man har disciplin och inte har oskyddat på sina 6 röda dagar, såklart. Man kan vara inloggad på appen från flera mobiler, vilket innebär att killen också kan vara delaktig.
  Kan tillägga att jag är i ungefär samma ålder som dig.

  Reply
 • åhh ser att du använder AK pure glow, har funderat på den ganska länge.. Vad tycker du om den? Kram!

  Reply
 • Tips Tips!! Käka östrogenfria p-piller, har hjälpt mig supermycket med att hålla mina känslor och hormoner i schack (:

  Reply
 • Hej Petronella,

  tack för tipset <3

  Reply
 • Älskade Chloe!
  Letade upp det här inlägget för att skriva detta och skriver endast detta för jag bryr mig om dig och andra unga tjejer. Jag sitter just nu med blodproppar i lungan pga av Yaz. Åt Nevoletta eller vad de heter i 16 års åldern en kort period och nu 10 år senare yaz sedan slutet av vintern i år. Jag ska imorgon fortsätta den här nya resan med gårdagen på akuten och morgondagen med återbesök på sjukhuset. Jag äter bloduttunnande tabletter, i den här stunden jag skriver har mitt vänstra ben domnat av förmodligen på grund utav ännu en propp som sedan hämnar i lungan eller om tabletterna börjat verka? Snälla, tänk igenom femhundra gånger extra för det är inte värt det. Jag kan komma att äta den här medicinen for life! Och kommer alltid löpa en risk för proppar så snälla, tänk igen och igen. Förstår att statistiken är skitsamma men det var så jag också tänkte. Se hur det slutade! Jag kommer bära ett halsband med att jag äter den här medicinen ifall jag hamnar i en olycka, då man kan komma att förblöda i värsta fall.
  Ta hand om er! Tänk på era kroppar! För det är ni som ska dras med det. Kärlek!

  Reply
 • Hej M,

  Tack så hemskt mycket för du delar detta. Du verkar så stark, förstår att det här måste vara så otroligt jobbigt för dig. Har en kompis som precis fick en propp också. Skickar tusen kramar och styrka till dig <3

  Reply
 • Hej!
  Jag vill gärna komma i kontakt med dig “M” angående p-piller.
  Maila mig gärna, [email protected]

  Reply
 • Tack för att du tog dig tiden att läsa och svara. Skrev det där dagen efter och ser nu att det var väldigt ‘panikigt’, känner mig en aning lugnare i dagsläget och så har det påbörjats en utredning som ska vara i ett halvår framåt. Där man kommer kunna kartlägga bättre vad som hände och varför! Min huvudsakliga mening var att nå ut till er yngre som övervägde kombinerade preventivmedel. Ingenting annat än så. Så tack för att du läste kommentaren! <3 <3 <3

  Reply