Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

RESTO TIPS: MIZNON

19:08 | September 6, 2018

Min kompis tog mig till ett litet hål i väggen med israelisk mat, restaurangen heter MIZNON och det var på riktigt det godaste jag ätit, man väljer olika fyllningar i sitt pita bröd, sen finns det ugnsrostad söt potatis, blomkål etc. Jag valde Bouef boeuf bourguignon fyllning med tahini och hummus. Uppskattar så mycket mer dem här små genuina restaurangren. Tycker upplevelsen och maten alltid är så mycket bättre. Minzon ligger i Marais på: 22 Rue des Ecouffes, 75004 Paris! Och inte alls dyrt! Jackpot! 

Ikväll ska vi mötas upp några tjejer och dricka lite drinkar och sen får vi se, Tom kommer imorrn- har längtat hela veckan! Ska bli sååå mysigt att se honom. Har inte gjort några planer för oss, tänker nog att vi strosar runt och bara har det mysigt. J´adore! Vi hörs sen, bisous..


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här