Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Out ´n About

11:55 | September 5, 2018

Hej finisar! Hur mår ni? Jag sitter på soffan och väntar på en tvätt ( vuxen poäng) och ska snart dyka ner i Fashion History plugg. Älskar verkligen min lägenhet, så har inget problem i att bara vara i den. Igår träffade jag Emma, kom ni ihåg när hon gäst bloggade hos mig från New York, när jag var på något läger eller dylikt. Vi var alltså väldigt små! Tror ni kan hitta hennes inlägg HÄR. Iaf, vi gick och åt igår på Kinugawa, ett Asian Fusion ställe i Paris med helt sjukt god mat, dock ganska dyrt, rekommenderar Miso Eggplant, spicy tuna och tempura rullarna- 10 poäng!… Efter middagen tog vi drinkar på Miss Ko. En väldigt trevlig Tisdag kväll helt enkelt. Idag ska jag tvätta, städa och plugga. Skolan håller i någon internship kurs efter min lektion klockan 16 som jag tänkte gå på och sen har jag middag med Albert och Jemima. Så mysigt! Vi hörs sen, Bisou

Ps. Hela outfiten är från Zara´s nya kollektion, förutom lilla päls kragen- som kommer från Busnel och väskan Sonia Rykiel!


2 kommentarer2 kommentarer om “Out ´n About”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här