Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Tuesday grinding

17:33 | September 4, 2018

Yo-yo, här har ni en sneak peak på min underbara lägenhet! Den ligger i första på Rue Saint Honoré, är såå jäkla nöjd. Den är luftig, fräst och väldigt ” skandinavisk” vilket är omöjligt att hitta här i Paris. Vaknade imorse 08.50 ( började 09.00) förstår inte hur jag kunde sova igenom alarmet? Sprang till skolan och lyckades vara där 09.01. Applåder till mig? Hurusom haver, är det väldigt nytt att bo ensam så här. Att komma hem till en tom lägenhet och lämna en tom lägenhet. Men tror jag kommer vänja mig vid det. Ikväll ska jag äta på en Japansk restaurang med Emma. Den verkar så najs, redan bestämt vad jag ska beställa, är ni som jag och brukar kolla menyn innan ni går till reston? Nu ska jag göra ordning mig men vi hörs sen!

 

PS. Mitt linne kommer från Zara och kjol Zadig & Voltaire


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här