Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Ett moln över huvudet

12:27 | September 3, 2018

 

Har på mig Saint Laurent klackar, Teotoki jumpsuit, Busnel jacka och Chanel väska 

 

Hej och Godmorgon, på måndagar börjar jag klockan 15- vilket leder till sov morgon och plock/ fix här hemma. Hela förra veckan kände jag ett moln över mig, känslig och mottaglig för allt. Vet inte riktigt varför det blev så, för jag hadde inte PMS. Varför blir det så ibland? Tror det var också mycket känslor att komma tillbaka och lämna Stockholm & Tom. Veckan rullade iaf på, och det var såklart mysigt att hänga med mamma och installera mig i nya lägenheten- som jag verkligen älskar!

Hur som haver, landade jag i fredags hemma i stockholm för att tömma lägenheten och sen på lördag var det dags att ta sig till dalarö, där Tom´s kusin Edward hade 30 års fest. Söndag morgon va idyllisk, vi badade, solade köpte frulle på bageriet och myste tills det var dags att sätta sig på planet igen till Paris. Hämtade Lollo med taxin och sen åkte vi till mig för att äta snabb nudlar och dricke te.. Mmm ljuva student liv! 

Veckan som kommer är jag sjukt taggad för. Klockan 15 har jag lektion med en kvinna som har åstakommit så fantastiska saker i mode världen, hon va t. ex den som tog Prada för första gången till USA,  genom att klä Uma Thurman för röda mattan i en prada blåsa. Hur coolt? Sen ikväll kommer Pappa, Louise och Pauline på middag hos mig- Louise är Tom´s mamma och Pollan är Tom´s lillasyster. Dem har flyttat hit. Hur mysigt!? 

Vi hörs senare, A tout! Bisou!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här