Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Le Grand Colbert

15:57 | August 30, 2018

Skjorta från Zadig & Voltaire

Hej gänget, sitter på lektionen och pratar om att söka jobb efter Parsons och hur viktigt det är att inte ha en instagram med bara bilder på en på stranden, mat och hundar… kände mig rätt träffad… Ohh well dags att brand´a om sig. Igår kväll åt mamma, Louise och jag på Le Grand Colbert. Det var såå trevligt, wow! Vilken mat! Super trevligt, hade lektion innan i History of Fashion. 

Vi körde en lite runda på stan igår också, var på Zara och köpte lite nyheter, ska visa sen och lite smink! Så mysigt att vara här i Paris, som jag längtat. Nu ska jag fortsätta och lyssna, puss puss!

 


1 kommentarerEn kommentar om “Le Grand Colbert”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vore kul att se lite vad du shoppar!😄 Du får gärna visa det lite oftare 😊

    Reply