Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

IBIZA

23:25 | July 12, 2018

Hej gänget, sitter framför soffan och kollar på 100 steg från Bombay eller vad den nu heter- älskar den filmen så himla mysig. Idag åkte jag in med Tom´s familj till stan, vi åt en Acai på Mahalo och sen började min dag följd med massa ärenden… Lämnade in kem lite för sent, måste ha det imorrn… men dem va väldigt snälla på Christian´s och hjälpte mig. Sen gick jag till Lagerhaus och köpte massa ballonger inför min födelsedag- heheh, om man har sommarlov får man själv fixa sånt där! Sen mötte jag pappa på Peppstop- deras kanelbullar är så jäkla god! ( nyttiga också vad jag förstått?!) Sen shoppade jag lite nödvändigheter och efter det träffade jag Tom & hans mormor, för att sedan avsluta kvällen på Fiore med Becca, Sophia och Tammis- mycket mysigt.

Men tänkte visa lite bilder från Ibiza, slutade upp där efter en spontan bokning när jag var i Paris- får att hälsa på Agnes. 

( Kan verkligen rekommendera denna restaurang, väldigt hippie chic- den heter Can bass)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här