Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

In med bollen i mål!

17:58 | July 4, 2018

Ohhh, hur galet är detta? Sverige i kvarnfinal! Och hur fint är det att det hela svenska folkets samlas och har så kul tillsammans- älskar fotboll!! Sitter nu på flygplatsen i Paris och bestämde mig för att ta en spontanare till Ibiza och hälsa på Agnes. Haft några intensiva dagar- var på fest i värmland, förra helgen, bilade hem på söndagen, upp klockan 05 för att flyga till Paris- signa nya lägenheten och göra ett inköp för vetements- ut och drinka med världens bästa lolli – och jaa nu sitter jag här på flygplatsen… IGEN… Men vilket rus jag fick i Paris- min nya lägenheten är perfektion, mitt på Rue Saint Honoré.

Men en sak i taget- jag har jue varit på lite resande fot- men då för att jobba! Tycker vi börjar med min 24 h vistelse i Milano. Direkt från planet så åkte mamma och jag till en tyg affär i Milano där vi hade bokat möte:  Vi hade en bil som väntat på oss utanför så vi kunde snabbt ta oss till Como sjön- som ligger  ca 40 min från Milano- där skulle vi till en annan fabrik- med dem mest fantastiska tygerna. Man fick tyvärr inte ta bild! Efteråt avnjöt mamma och jag en helt underbar lunch på ett hotell i Como- ska försöka komma på namnet. Inredningen va på en ny nivå!

//Includes add links: Ganni kjol, MiuMiu sandaler och Urban outfitter topp //

Sen var det tillbaka till Milano och middag på Dal Bolognese

Har på mig Dolce & Gabbana kjol, Stuart Weizman skor och Iro jeansjacka


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här