Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Hejsan svejsan

15:59 | June 13, 2018

Heej, härligt det känns att knappa på tangenterna igen- var alldeles för länge sedan jag bloggade. Saknar det, är så dålig nuförtiden på sociala medier- anledning? Helt ärligt är det för att jag inte känner mig så fin på bild, jag vet att många tycker det låter väldigt larvigt. Men varit i en fas där jag känner mig osäker. Men ska bli bättre på det! Hur som haver är jag så lycklig- och det har vi världens bästa tom att tacka för. Mitt hjärta. Nog med det blödiga. Tänkte visa er lite bilder från landet. Tompy och jag hade lite kompisar över på middag och han gjorde en helt grym Vongole, världens dröm kväll- hur trevliga är dem här ljusa sommarkvällarna? Känns verkligen 10 poäng att vara hemma i Sthlm, man inser när man är borta hur bra man har det här hemma. 


2 kommentarer2 kommentarer om “Hejsan svejsan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har du berättat om hur du och Tom träffades någon gång? Kanske i podden? Annars gör det, även Marcus och hans tjej! kul att höra.

    Reply
  • Chloé!! Har läst din blogg sen jag var typ 12 och måste bara säga att jag alltid tyckt att du är en av de vackraste tjejerna. Verkligen! Du har ingenting att känna dig osäker över, flawless är du. Ville bara säga detta, men hoppas att allt är bra med dig i alla fall! Ha en nice sommar. Kram!

    Reply