Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

My weekend

17:46 | February 19, 2018

 

Heeej bloggen, har haft en super mysig helg! Beatrice kom på fredag kvällen från London- beställde hem sushi och vi drack vin och snackade tills det var dags att gå på Cabaret- tredje gången gillt för mig, lika fascinerad varje gång! Efter det åkte vi till Costes- tog en espresso Martini och mötte 4 fwends, efter det åkte vi till Raspoutine- men vi stannade inte längre- lördag morgon kom och vi promenerade till Saint Germain, kollade butiker och myste runt med Beatrice- sen tog vi en kaffe på Costes och gick efter till gymmet för att träna. Vid 19 åkte vi till en biograf för att möta Forsy och kolla 50 shades of freed- var faktiskt besviken, alldeles alldeles för klyshigt den här gången. Men som den sanna crybaby´n jag är grät jag såklart genom hela filmen… Helt sjukt hur känslig jag är när det kommer till filmer. Vi tog en taxi till Nobu restaurangen efter bion och åt middag- sen satte sig Lollo med oss som också hade ätit där med hennes föräldrar. Sen åkte vi till L’ arc men stannade där i typ 15 min för att åka hem och sussa. Söndag morgon kom- Beatrice åkte hem till London town och Forsy & jag satt i solen och brunchade- gick till Place de Vosges för att sitta i solen- såå mysigt. Nu sitter jag på gymmet, har tränat och ska plugga lite! Puss. 


2 kommentarer2 kommentarer om “My weekend”

    Vi körde yoga påjobbet en morgon för ett tag sen jätteskönt. Gillar det men är alldeles för uppjagad för att uppskatta det just nu, tyvärr. Är en nattmänniska, när sonen var sjuk i skelettinfektion och låg på barnkliniken med intravenöst dropp och fick hjälp på nätterna slog det mig att det var ett drömjobb. Jobba på nätterna med barn, fast är liksom inte fel ute ;). Är lärare och få barn/ungdomar vill plugga på natten ;).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här