Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

WHO CARES?

13:31 | February 8, 2018

Foto: Lisa Hagstromer

Jag känner att jag inte berättat tillräckligt om High Frequency- but I will – när jag inte sitter i lektion- men kan berätta snabbt att Lykke Glommen ( @lykkkee på insta) och jag har ett märke tillsammans som heter High Frequency- vi har gjort  robe dresses och nu dessa T-shirtar. Vi har också hjälp från Lisa och Jacob- vi är ett litet men grymt team. Är så så glad att jag har fått chansen att jobba Lykke och startat detta- det har på riktigt varit världens bästa skola. Vi lär oss och blir utmanade vardagligen- när det kommer till jobb relationer, lösa problem etc. Lykke är en fantastisk människa som är sjukt driven och motiverad vilket gör det otroligt kul att jobba tillsammans. Även om det inte alltid är lätt- så mycket saker ska falla plats speciellt när man går i skolan och har 70.000 saker samtidigt. Men shoutout till Lykke du är grym och det är en ära att få vara din partner.  Köp T-shirten HÄR!


5 kommentarer5 kommentarer om “WHO CARES?”

  På HF hemsidan när man går in på WHO CARES TEE sidan så står det “kind to the skinn” i descriptionen.. Ska vara skin. Läs igenom hela hemsidan och checka spelling på era grejer 🙂

  Reply

  750 KR för en vanlig vit t-shirt som ser ut och komma direkt från någons garderobsgolv. Folk kan åka till Ullared och köpa 10 andra t-shirts för samma pris som ni tar för 1 av era fula t-shirtar. Seriöst om det varit en Gucci eller Dior, men för det där, i should think not.

  Reply

  Tråkigt att du inte gillar dem 🙂 Det är inte en vanlig t- shirt- den är gjord av 100% organic bomull och eco friendly!

  Reply

  You rock giiiirl !!! Tycker att ni har gjort ett grymmt jobb! Så så fina plagg, lite pricey men så är det när man har bra kvalité och folk får inte glömma att nya företag har altid en massa utgifter! Älskar High Frequency ❤️

  Reply

  Den där lilla stunden för sig själv som är så viktig för mig, eftersom det bara handlar om mig och ingen annan. Inte barnen eller mannen eller huset eller gud vet vad, utan något som är helt samvetslöst, njutningsfullt mitt. Det är ju en djungel där ute med syror och spf och bus och allt, så en gång i månaden kommer jag göra så att jag tillsammans med Skincity tar upp ett ämne och försöker bena ut vad det är bra för och för vem. Sånt som jag själv använder främst, eftersom jag lättast kan prata utifrån min egen hud, men som jag hoppas kan hjälpa er också när det kommer till att veta vad de olika sakerna betyder. Och idag är det dags för retinol!     Retinol är egentligen ett annat namn för A-vitamin, och A-vitamin har ju som bekant mängder av fördelar. Retinol är en extremt effektiv grej att ha i hudvård då dess molekyler är så små att de kan penetrera det yttre hudlagret och nå ditt mellersta hudlager, vilket innebär att de kan ge lite tydligare resultat än de produkter som bara jobbar på ytan. Retionol gör mycket bra saker, men främst stimulerar den hudens kollagen- och elastinproduktion vilket betyder att den hjälper till att få tillbaka lite av ungdomligheten och spänsten i huden (och det tajta ni vet). Den dämpar och reglerar hudens talgproduktion så väldigt bra för acne-hud och genom att öka cellförnyelsen hjälper den till att jobba på pigmentförändringar. Tight hy, mindre talgproduktion och mindre pigmentförändringar – tre check på den för mig alltså (om man har röda ärr efter acne är retinol också ett bra tips att hålla ögonen på då den hjälper till läka huden snabbare i och med cellförnyelsen).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här