Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Seasons

13:47 | February 8, 2018

 

 

Har ett nytt brunch ställe att tipsa om- det är helt magiskt! Seasons heter det, maten var helt galet god- och don´t get me started on the pancakes… Jesus! Tror också dem var lite nyttiga? Perfekt! Herregud jag är sån foodie- Efter brunchen, fotade vi High Frequency tishorna. Älskar dem, verkligen 10 poäng tishor. Slutar 18 idag- efter ska jag göra lite läxor för morgondagen och sen beger jag mig till London. Så taggad! Älskar den staden- var så länge sedan jag var där. Vi hörs sen puss puss puss! 

 

1 kommentarerEn kommentar om “Seasons”

    du borde gå till världens mysigaste café som heter lily of the valley. Det ligger på samma gata som seasons!!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.