Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Snowy in Parigi

11:12 | February 7, 2018

Godmorgon, igår var jag ledig- gick till gymmet med Lisa och jobbade plus tränade- resulterade i en hejdundrans träningsverk imorse. Sen lagade vi någon vegan middag, väldigt gott. Det är snöstorm i Paris – som för det första är högst ovanligt- och har gjort att det är  trafik kaos på gatorna. Nu har vi legat och myst i sängen och Lisa har gjort en grön smoothie- snart ska vi på ett TRX pass på gymmet. Väldigt duktiga cheyer- sen fota lite. Vi hörs sen!

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här