Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Monday motivation

19:30 | February 5, 2018

Hej gänget, hoppas eran måndag har varit strålande- jag är hemma i lägenheten, började morgonen med lektion ( matte) sen gick jag till gymmet för att köra thaiboxning med Jemima- efter det åt vi lite lurre på Pain Quotidien. Sen promenerade jag till Saint Germain, för att handla på Naturalia som är en grym vegetarisk/ vegansk mataffär. Handlade lite mat för veckan, ska snart bege mig till Forsy som ska laga middag, väldigt cozy. Vi hörs sen!

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.