Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Min helg

17:35 | February 4, 2018

Min helg har varit så jäkla mysig, fredag kväll landade pappa och jag i Nice och blev upp plockade av Tom som hade anlänt lite tidigare- vi lämnade pappa hos min faster och sen åkte till hotellet- tog en snabb dusch och begav oss till en grym liten restaurang i Mougin- lördag morgon kom och vi åt mega frukost, promenerade på stranden och åkte för att överraska min farfar som jag inte träffat på 8 år, efter det så fortsatte vi bilresan till Biott. På kvällen sen tog vi återigen bilen- och åt i Cannes på världens godaste skaldjurs restaurang. 10 poängs helg, ska berätta allt mer utförligt senare- men ska boarea planet nu, puss!

1 kommentarerEn kommentar om “Min helg”

    Älskar dina sac de jour från saint laurent, vilken storlek har du på dem?

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.