Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Mina helgs planer

12:39 | February 2, 2018

Så var det fredag, är super trött idag- vårt element funkar inte hemma, så legat under täcket och huttrat inatt. När jag slutar vid 15 åker jag till Antibes- Tom är redan där och väntar på mig. Pappa och jag åker tillsammans, för jag ska träffa min farfar jag inte sett på 8 år. Vi ska bo på ett hotell som heter hotell Juana- ska bli super mysigt. Vi ska bara äta gott, ta långa promenader och njuta av ” off season” i Antibes. 

( bilder från Antibes i sommras)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här