Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Body ( goals)

12:08 | February 2, 2018

Självförtroende är något jag har haft, men tappat- och hittar inte tillbaka- som ett par nycklar, man verkligen behöver för att kunna gå ut om man bor ensam men hittar ingenstans även om man tror man vet vart man lagt dem. Jag har iaf tappat mitt självförtroende totalt- jag känner mig konstant ful, och många tror säkert jag är väldigt fixerad med mitt utseende- för jag håller på att instagrama och blogga, men jag har aldrig brytt mig sådär super mycket om mitt utseende, och med det sagt vill jag att ni tar det med en nypa salt- för väldigt många tjejer ; tycker och tänker på hur dem ser ut och deras kropp. Hur som haver, även om jag växt upp i en värld av mode och modeller har det aldrig påverkat mig så mycket som det gör nu. Jag vill inte vara med bild, känner mig osexig och allt sånt där. Jag har till och med tappat nästan 1000 följare på instagram för jag slutat lägga upp bilder på mig själv… När jag kom till Paris och bodde själv för första gången-  ändrades mina rutiner-  hade skola 09-21 nästan varje dag.  Jag åt aldrig onyttigt men skippade måltider för jag inte hann under dagen och sen var jag jätte hungrig- och då åt jag massvis. 

När jag kom hem till Stockholm för julen var jag deprimerad för första gången- jag var konstant trött, grät hela tiden- men ville verkligen inte visa det för något vilket jag inte gjorde – tror det berodde på stress och att jag inte kände mig nöjd med mig själv. Men nytt år, nya tag! Nu när jag känner Paris bättre och allt är inte nytt längre- har rutiner kommit på plats- så som att vara på gymmet, äta regelbundet etc. 

//Sports bra green Here,Sweater Fila Here,Leggings Here,Sports bra blue Here,Pink Puma set Here,Green Ivy Park set Here//

This post contains add links 

Så med det sagt, vill jag påminna alla- att man är känslomässiga rollercosters i livet- ibland är det om utseende då vi lever i en tid eller era där vi är konstant påminda om ” body goals” ” fitspo” etc- men också att man lär sig- man blir starkare och mer medvetande och som jag alltid säger- efter solsken kommer regn ( hahah skriver det som att jag kom på det) men ni fattar- och glöm inte att älska er för den ni är, för er själva är er bästa kompis- ta inte sönder er själva med stress, sluta aldrig äta, ät en hamburgare om ni vill eller semla- men sluta bara inte ta hand om dig själv- promenera, gå till gymmet, ta en rolig klass etc. Det hjälper så mycket, så fort jag varit på  gymmet känner jag mig gladare- även om det var en pain att gå dit. Puss och kram- önskar er alla massa zen den här fredagen. 

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Body ( goals)”

  Bästa jag läst idag!! ❤️❤️❤️❤️

  Reply

  För det första så vill jag bara säga att jag äääälskar att du bloggar igen.
  För det andra så gör det mig så ledsen att du mår såhär, för du är på riktigt den vackraste personen jag någonsin sett i mitt liv!

  Reply

  Du är så jäääävla snygg, kom ihåg det

  Reply

  Hoppas det blir bättre med dig snart!! Går lite igenom samma så förstår precis hur du känner/menar.
  Måste bara fråga vart din baddräkt med kaktusar är ifrån!!? Kram <3

  Reply

  Brukar inte kommentera bloggar men måste bara säga att det är så kul att du bloggar igen!!! Och så himla starkt att du skriver om detta!! Det är en så himla stor del i att växa upp som tjej nu och tror alla vi tjejer kan relatera, så viktigt att de tas upp:) TACK och fortsätt blogga!!

  Reply

  Så glad att du är mer aktiv och uppdaterar med bilder! Jag är “några” år äldre än dig men följt dig länge pga att du har en sån fin stil. Jag är besatt av den och måste säga att du klär i ALLT och du är så himla vacker! Jag har köpt vissa av de plaggen som du har och ser inte klok ut! Hahha! Sen hade det vart kul om du skrev varifrån dina plagg är ibland på insta ?
  Du och din kropp är just ???
  Många Kramar ❤

  Reply

  Att flytta till ett nytt land (även om man varit där mycket förut) tar alltid så otroligt mycket på en. Och alla hemma tror ofta att man är på semester fast man har ett helt vanligt liv där man pluggar, jobbar och försöker lära känna nya människor. Jag har bott i Melbourne i nästan 2 1/2 år nu och kan fortfarande ha stora dippar, men man blir säkrare och säkrare med tiden! Hoppas att allt går bra och att du mår bättre xxx

  Reply

  Du verkar vara världens finaste person, både på insidan och utsidan! Jättestarkt av dig att berätta och hoppas att du snart mår bättre! ❤️

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här