Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Elle galan

00:05 | February 1, 2018

Är helt kär i min kreation från Fadi El Khoury och tänkte därför visa upp min outfit jag hade på Elle galan, coolade ner den med en jeansjacka och glittrade upp den med en gammal clutch jag hade när jag var liten från Sonia Rykiel- nedan ser du tips där du kan skapa liknande outift. Good luck!

 

 

Get the look

//Tull skirt 1; Here, Tulle skirt 2 Here, Tulle skirt 3 Here//

 

 

 

//1 top Here,2 top Here,Top 3 Here//

 

// 1 bra Here,1 bra Here,3 bra Here//

 

 

// Jeans Jacket Here,2 Jeans Jacket Here,3 Jeans Jacket Here//

( Crop it with an scissor) 


1 kommentarerEn kommentar om “Elle galan”

    Vad fin sminkning du hade! Kan du göra ett inlägg om produkterna som användes? Läppglanset såg så härligt ut!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här