Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Dior Exhibition

12:14 | December 6, 2017

Dior utställningen i Paris är en fröjd för ögat. Jag har velat gå så länge men inte tagit tag i det på grund av den långa kön och utsålda biljetter- men i helgen när Mathilde var här så besökte vi det äntligen- wow vilken utställning, förstår att den fått så bra omdöme. Nu sitter jag på inköp med mamma på Chloé- så mysigt, känns som när jag var liten och följde med henne under inköpsperioderna. Vi hörs sen! Ps, har ni lyssnat på podden? Schutermans heter den! In på podcast appen. Puss och kram. 

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Dior Exhibition”

  Funderar du på att sälja någon av dina jackor? Är i behov av vinter jackor. Har du Moncelr?

  Reply

  Lyssnade på er podd idag påväg hem från jobbet. Kunde känna igen mig i mycket av vad ni pratade om, jag är också skilsmässobarn med en pappa som bor utomlands. Tyckte du förklarade bra om hur det är att spendera tid tillsammans med någon som ändå är så pass “frånvarande” . Har också haft en förälder som träffade en ny (i mitt fall galen kvinna) som förstörde högtider och familjerelationer, eller i allafall gjorde dem väldigt annorlunda och till något jag inte gillade. Vet inte vart jag vill komma med det här, men bra podd! Det lyfter fram en till sida av er båda.

  God jul och gott nytt!

  Reply

  Hej Chloé!
  Ska du inte uppdatera bloggen snart? Undrar även samma sak som Hanna i kommentaren ovanför.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här