Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Belissas

14:38 | December 5, 2017

Min söndag kväll – fixade med lite plugg och blekte mina tänder med mitt nya Belissas kit – så bra och enkelt kit att använda! Bästa jag vet på söndag kvällar är att organisera/ fixa och trixa inför veckan och speciellt ta hand om mig. Gör gärna en ansiktsmask och hårinpackning på det. Har en rabattkod till er: CHLOE50 – det ger er 50% rabatt på deras Be White starter kit- grym julklapp måste jag säga! Vi hörs sen puss och kram. PS klicka HÄR för att komma till deras hemsida.


2 kommentarer2 kommentarer om “Belissas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här