Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

FERDI

23:53 | October 24, 2017

Ett annat ställe jag måste tipsa er om är FERDI- deras meny är packad med det bästa man vet- Kim Kardashians favorit ställe i Paris, här kan du välja mellan allt från Céviche till deras kända hamburgare och Mac and Cheese. Isolde, Astrid, Lisa, Filippa och jag åt middag där härom kvällen. Som jag njöt, nu är klockan 23.52- kom precis hem från skolan- yes I know… Men vi har så mycket plugg, dock väldigt roligt! På vardagarna stänger skolan klockan 00.00 och många stannar kvar för att jobba! Det är äkta dedication till skolan. Vi hörs snart!

 

1 kommentarerEn kommentar om “FERDI”

    Skulle du kunna tipsa om ansiktsmasker till hyffsat bra priser? 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.