Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

HALLOWEEN COMING UP

15:15 | October 12, 2017

 

Hej hörni, hur mår ni? Jag sitter i skolan och har lektion- integrative seminar heter kursen, igår var jag ledig- älskar att vara ledig på onsdagar, veckan blir så kort och man får så mycket gjort. I helgen åker jag hem till Stockholm, inte varit hemma sen Augusti- så kommer kännas lite konstigt tror jag. En sak dock med Stockholm är att tiden står lite stil, tycker alltid det känns som att ingen har ändrats när man kommer hem, vilket är både på gott och ont. Igår så träffade jag lisa och fotade för High Frequency Halloween som kommer upp snart! Tänkte medan visa er lite past halloween outfits som jag haft under åren, Enjoy!

 

 

 

 

 

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.