Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

LUNCH @COSTES

07:16 | September 30, 2017

Mamma är här i Paris nu, så himla himla mysigt. På fredagar har jag 3 h rast så åt lunch med Lykke och sen kom Lisa för att prata om HIGH FREQUENCY. Såå spännande och roligt! Ligger super efter med sömn, har varit ute onsdag och torsdag och ska kliva på drinkarna om några timmar igen, är helt tom i hjärnan- varit uppe i skolan klockan 09… Imorgon ska jag bara ta det lugnt. Mysa med mamma och beställa up room service, längtar redan! 

2 kommentarer2 kommentarer om “LUNCH @COSTES”

    Kan du SNÄLLA skriva lite om Parsons, din major, kostnader, alla applications/portfolio osv? 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.