Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

HIGH FREQUENCY AT OFF WHITE

16:09 | September 29, 2017

Igår var mamma, Lykke och jag på OFF WHITE visning, super super coolt, kollektionen var en hommage till prinsessan Diana. Det brukar vara väldigt street, men den här säsongen hade Virgil- designer för OFF White skapat en kvinnligare kollektion. Efter visningen åt vi middag på Hotel Costes och sen gick vi ut och dansade. Utelivet var helt kaosartat pågrund av fashion week, så gick hem relativt tidigt. Kaia Gerber och Naomi Campbell gick förbi mig och såg dem på visningen. Så mäklarns snygga båda två…. Trevlig helg!

 

 

Lykke in Leo Petrol Lykke dress, Get it HERE

 

INCLUDES ADLINKS: Get the dress HERE, the jacket HERE,the bag HERE

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.