Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Paris Fashion week

14:55 | September 28, 2017

 

Hej hörni, igår efter har varit i skolan och gjort klart ett projekt gick Astrid och jag på visningen, Unravel project- ett klassiskt Kim Kardashian, L.A/ Streetwear märke som slagit igenom på senare dar. Jag personligen älskar märket, tycker dem gör väldigt coola saker som ändå är wearable. Visningen var super cool, men blev så nervös när jag klev ut ur bilen och fotografer flockade, tror jag visade bröstet 3 gånger, snubblade cirka 5 gånger, tappade mobilen och väska.. Ahh ni fattar! 

 

Sen kom Lykke till mig vid 20, vi gjorde ordning oss och gick och tog en drink på Costes, efter det mötte vi Hedda, Lisa, Vendela och Antonia för middag på Nobu- där Gigi och Bella hadid satt, Hailey Baldwin och Leonardo Di Caprio. Ni förstår fnittret runt vårt middagsbord när vi kollade runt. 

Sen slutade kvällen på Cartel, L´Arc, Montana och för att sedan äta mat vid 05 snåret på ett super mysigt Brasserie- riktigt god mat! 

BTW; ni hittar min HIGH FREQUENCY klänning HÄR 

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.