Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

JM50

13:45 | September 26, 2017

Herregud, jag har suttit och försökt förklara Jeanettes 50 års fest nu i flera dagar, men raderat skrivit om raderat- det jag kommit fram till är att det finns inga ord som kan förklara de mest fantastiska 3 dagarna, en sån här fest kommer jag nog aldrig uppleva igen och detta minne ligger nu kärt om hjärtat. Så istället för att skriva, kommer jag ta er igenom festen med bilder. Ett stort tack till min extra familj ( mixarna) ni alla är helt underbara och fantastiska förebilder- älskar er!

 

Okej då börjar vi- jag missade första dagen pågrund av att jag inte kunde lämna Uni, så kom fram sent och drack drinkar med alla på hotellet efter dem hade varit på första middagen för resan, det hade varit i ett sagolikt Italienskt palats. Var helt fantastiskt att återförenas med mina bästisar. Runt 03 snåret- efter ha badat yaccuzi med ungdomarna på Alexandras och mitt rum, gick mixie och jag och la oss. Sen var det morgon och vi sov ut för att sedan upptäcka Rom!

Vi gick till Fontana Di Trevi och strosade runt i Rom – tills det var dags för alla gäster att bli upphämtade i bilar som skulle ta oss hit:

En super vacker liten by påväg från Rom till det hemliga location där vi skulle spendera helgen. Lunchen var helt surrealistisk, utsikten, maten, musiken,talen, dansen och människorna! 

Sen kom vi fram till vår hemliga destination, Hotel Il Pelicano- mitt absolut favorit hotell! Allt vi skulle göra på resan var överraskningar. Blev några glädje tjut när jag insåg att vi var påväg till Pelicano. 

Den kvällen åt vi en underbar middag, så mycket kärlek och i slutet kom Lisa Nilsson och sjöng- ni förstår jue..tårarna bara rann! Efter det dansade vi till 04 tills det var dags att sova.. Magisk kväll!

Sen vaknade vi, åt frukost och åkte till nästa överraskning, båt lunch- alla gäster blev hämtade i ribb båt som tog oss till ett skepp, där vi badade, åt magisk mat- ( all mat under resan var så god) och njöt av fina tal till Jeanette. 

Sen var det tillbaka till hotellet där alla skyndade sig in i sina rum för att göra sig fina till stora fest kvällen. Kvinnorna på festen hade frisörtid på deras rum, mamma och jag fick en super trevlig italienare som fixade håret tiptopp!

Ahh, sen kom Maggio, helt helt galet, finner inga ord- AHH SÅ SJUKT! Sen efter middagen var det ett magiskt inrett glas tält med bar och live band som sjöng hela kvällen- lämnade mobilen till mamma då och njöt av dansen. Önskar jag kunde visa er, ska fråga runt lite om det finns bilder. Puss och kram 

 

 

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.