Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

When in Rome

17:05 | September 20, 2017

Älskar den här kjolen från NAKD, är den inte magi? Kobolt blått är så himla himla fin, köp den och massa annat roligt för 20% rabatt med koden cschuterman20 p www.na-kd.com. Kjolen hittar ni HÄR.Har så mycket att berätta, allt från himmel till jord- har varit väldigt ledsen på sistone men upplevt världens finaste fest- ni fattar jue?!, vi tar det i ett annat inlägg. In och shoppa nu, puss!

 

5 kommentarer5 kommentarer om “When in Rome”

  Chloé! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om träning och kost? Du ser så otroligt fin ut i kroppen! Kram <3

  Reply

  https://www.bigmammagroup.com/fr/trattorias
  Tips: För baluns i Paris samt njuta av superläckert italienskt, besök nâgon/nâgra av institutionerna inom BigMamma gruppen. Kolla även deras Instagram. Pizzeria Popolare är supertrendig (15’000 flaskor i baren), liksom PinkMamma. EastMamma är kedjans första trattoria. Tryffelpastan! Ragun! Antipasti! Inga bordsreservationer, gäller att vara ute i god tid.

  Reply

  Kan du inte snälla varje gång du lägger ut bilder där din outfit syns säga vart sakerna kommer ifrån så kul att läsa!

  Reply

  Vore jätte kul att se var plaggen var ifrån när du lägger ut bilder! Kan inte du lägga ut ett inlägg där du tipsar på billigare och dyrare kängor/boots 🙂 Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.